.:: Followers..Thanks ::.

Thanks Nuffnang

Rabu, 11 Januari 2012

Memories Remains



kalau kita snap pics sekarang thru anset or camera kita cuci x pics tu?
kalo saya sampai sekarang pon masih cuci semua pics yang best..
untuk kenangan la kan..

memang bleh simpan dalam pendrive,hardisk segala bagai..
tapi still xleh tengok puas2 kan..;)
bleh wat perhiasan rumah kan..
gantung kan wall semua pics tu..
okey kalo xnak cuci pakai digital frame pon bleh jugak..;)

husben suka snap pics..n bila kawan2 ajak join group photographer, apa lagi..
terus beli DSLR..
tahun 2010 seingat saya..






hmm..saya pakai camera digital sony saya ja..
camera sony ni saya beli dengan gaji pertama saya bekerja pada tahun 2007..;)
kira mahal jugak dulu..abes gaji saya..huhu..
caler pink lagi..sebab saya suka caler pink..


sayang sungguh camera ni tau..
tapi bila dah pandai guna nikon skit2..
camera ni dah xguna dah..
cehh..xdenyer terer..setakat on then snap cam biasa jer..coz husben dah setup..hihi
so bagi la kat my sista..ngah study lagi..
lagipon kalo xguna pon sayang jugak..
buat apa nak pakai banyak camera..
kalau malas bawak camera pakai anset je kan sekarang..;)


antara kenangan2 my husben mula2 beli nikon..
abg a'isy 10bulan masa nie..still xbleh jalan lagi..
merangkak jer..hihi..




masih bertiga..
snap cermin..
saya yang mantain gemokss..hihi..;)













mata berkaca baru lepas nangis nak susu..






sian anak ibu letih..
*stroller ni besar susah nak bawak jejalan..
beli buggy jer senang kan..;)








cakk!!!














 






eceh..pandai posing atas jalan..
flat belakang tu rumah sewa lama kami..
kat pinang court, jelutong, penang.
kalo kat rumah ni ari2 nampak jambatan pulau pinang..;)











okey daa..bye semua..
husben pon xbrapa nak terer lagi time ni..
dah blajar pandai la kan.;)







1 ulasan:

khairul anuar rahmad berkata...

bila lagi agaknya nk buat outdoor photoshoot..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haii!! Saya A'isy Hafiey

Haii!! Saya A'isy Hafiey

Hai!! Saya Seri Nur Iman

Hai!! Saya Seri Nur Iman

Hai!! Saya Annur Aisyatul Afiqah

Hai!! Saya Annur Aisyatul Afiqah