.:: Followers..Thanks ::.

Thanks Nuffnang

Khamis, 12 Januari 2012

My husben..Mcd mania ke?



ish..makanan segera..
sihat ke?
xkisah la kan..janji pas makan apa pun still kena bersenam kan..
kalau makan masakan sendiri pon kalo melantak 2 3 pinggan sama jugak..
husben sangat suka mcd..
sejak kenal lagi..
sebulan x ke mcd xsah..
sebulan sekali xpe lagi la kot..
kalo tiap2 minggu..hukhuk..
saya jadi serba salah..terpaksa makan..
or teringin jugak nak makan?

dulu bedal jer sebab saiz masih kecik..
sekarang?mak datok..
kalo tiap2 minggu makan mcd lagi la..
susah nak bersenam..
husben xpe la..2 ari seminggu men badminton..
badan dari dulu sampai sekarang mantain jer..




  


 




layan jap abg a'isy pon dah pandai minum air coke pada umur 3 month!!










haha..XLAH..eksyen jer ni..
LAKONAN SEMATA-MATA.
tiada kena mengena dengan yang hidup ataupon mati..;)
straw pon masih belum dihisap lagi..kihkih..
mau kena penyepak maut ngan mak kalo ajar anak camni..hihi..


layan pics abg a'isy..
nampak besar kan..3 month baru nie..

















hepy family:)

so kesimpulanya..?
 
fikir-fikirkanlah..
makan apa saja xkisah..janji bersenam untuk mantain..
 
Kat pejabat kesihatan daerah SPU, Pulau Pinang ada menjalankan aktiviti senaman..
Program CUTE..
dibawah program kesihatan penyakit tidak berjangkit..
stand for Cergas, Unggul, Tampan, Elegent..
ha..
terbuka untuk staff n orang ramai..bleh join..
setiap minggu ada program untuk menurunkan berat badan yang berlebihan..
contoh..aerobik..hiking etc.
peserta yang dapat turunkan berat badan yang banyak n berkesan dapat la hadiah..
hadiah agak menarik;)
 
 bagi saya plak..saya dah mula usaha turunkan berat badan..
hasilnya?
nak sihat kena dalam jangkamasa yang panjang la kan..;)
tunggu...hihi..




1 ulasan:

krole berkata...

ehem..ehem..patut la terbatuk je 2,3 hari ni..ada yang mengumpat kt blog ye..huhuhu.. ye la sayang..abg je la yg suka mkn mcd..syg x ye? hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haii!! Saya A'isy Hafiey

Haii!! Saya A'isy Hafiey

Hai!! Saya Seri Nur Iman

Hai!! Saya Seri Nur Iman

Hai!! Saya Annur Aisyatul Afiqah

Hai!! Saya Annur Aisyatul Afiqah